“It's a dangerous business, Frodo, going out your door. You step onto the road, and if you don't keep your feet, there's no knowing where you might be swept off to.”― J.R.R. Tolkien, The Lord of the Rings

torstai 13. helmikuuta 2014

Ruoka-aika! Part 2.

Huh huh, pitkä ajomatka sai takapuolen syväpuudutus tilaan, mutta muuten matka sujui onneksi ongelmitta. Ei edes onneksi onnistuttu kolaroimaan keguruiden kanssa, tosin yksi skippy jossain Pohjois-Territorion ja Queenslandin rajan tuntumassa todennäköisesti potee jokseenkin kipeää häntää. Tämä itsemurha kandidaatti koitti väen vängällä tunkea auton alle, mutta onnistuttiin väistämään juuri sen verran ettei tainnut jäädä kuin häntä renkaan alle. Toivottavasti otti opikseen tuosta läheltä piti-tilanteesta. Epäilen kuitenkin.

Mutta kun vielä koitamme täällä saada arkea rullaamaan normaalisti, niin ajattelin että voisin käyttää tämän tilaisuuden postatakseni lupaamiani ruoka-aika videoita Crocodyluksesta.

Eka videossa esiintyy vielä vauva-osaston lapsukaisia, juuri vuoden vanhoiksi kääntyneet Australiankrokotiilit. Niillä on myös lempinimi 'Hungry Hippos', koska super ujot vauvat muistuttaa jokseenkin tuota peliä.


Toisena on parkin omat pikku koiranpennut, eli Mississippinalligaattorit. Niillä on niin leppoisa luonne, että kaikki parkin työntekijät tykkäävät niistä. Ja kuinka kukaan voisi olla tykkämättä niistä, katsokaa nyt miten suloisia ne on!



Kuinka monta alligaattoria löydät kuvasta?


Feed us!

Ja tietenkin lopuksi parkin kaikesta khuuleimmat asukkaat, eli suistokrokotiilit! Videossa esiintyy minun suosikki breederi pariskunta, molemmat näistä krokoista on aina erittäin aktiivinen ja kaikessa hommassa heti mukana täysillä. Tosin todistin myös tapausta kun naaras puollusti pesäänsä niin raivolla, että kiipesi puoliksi aidan ylitse koittaessaan purra ohitse kävelevää työntekijää. Ei jäänyt paljoa pään ja krokotiilin hampaiden väliin tyhjää...




Huomatkaa krokotiilin pään koko verrattuna ihmiseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti